Servicii Oferite

Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, acoperind o mare parte din domeniul confectiilor de camasi si bluze

Contact

LOHN

Reprezinta activitatea noastra principala si se axeaza pe prelucrarea materialelor de productie ale clientului pentru fabricarea produsului finit, pe baza documentatiei tehnice a acestuia.

SEMILOHN

Utilizam partial materiale provenite de la client, urmand ca restul materialelor (tipare, tesatura sau accesorii) necesare proesului tehnologic sa fie procurate de firma noastra.

>

READY MADE

Clientul vine cu schita sau modelul camasii/bluzei, iar noi avem grija ca ideea acestuia sa devina realitate in cel mai scurt timp. Astfel, asiguram toate materialele si parcurgem pasii necesari pentru a ne asigura ca obtinem ceea ce clientul doreste.

f

CONSTRUCTII TIPARE

Pornind de la un singur desen, echipa tehnica transpune in realitate ideea dumneavoastra, construind tiparul perfect pentru a satisface orice pretentie in crearea bluzelor si camasilor.

l

PLOTARI

Avem posibilitatea plotarii tiparelor(incadrarilor) in vederea folosirii acestora in procesul de croire, un derviciu oferit in special firmelor de confectii.

Despre noi

Inca de la inceputul drumului, telul nostru a fost sa oferim toate serviciile necesare pentru a transforma o simpla schita intr-un produs finit gata de a fi livrat la clientul final. Experienta, dotarea tehnologica, si nu in ultimul rand specializarea personalului, ne permit sa oferim tote servicile necesare realizarii unei camasi sau bluze.

  • LOHN
  • SEMILOHN
  • READY MADE
  • CONSTRUCTII TIPARE
  • PLOTARI